top of page

CV-профил Меню

Nom Prenom

cherche taffe dans exemple

Показване на качено CV

Очаквайте Скоро

Бизнес Меню

1000 

4

100

0

6

Business Illimited

BULNET

Качете CV тук или създайте своя 'CV-профил'.
​Създайте бизнес профил и публикувайте обяви за работа.
За Посетители, Членове и Кандидати
За Предприятия, Представители и други
НАШИТЕ УСЛУГИ
- Кратко описание
- Кратко описание
- Нашите услуги и функционалности
- Нашите услуги и функционалности
- Вашите ползи
- Вашите ползи

Добре дошли в Bulnet.bg!

Стартиран през 2023 година, BulNet работи усилено, за да иновира мрежата за заетостни услуги на българския пазар. Нашата цел е да улесним комуникацията между компаниите, кандидатите и другите лица, като правим процеса по-бърз и ефективен.

Създайте профила си с CV в момента и започнете да кандидатствате. Вградените ни функционалности ще помогнат на потенциалните работодатели да ви намерят лесно, а вие ще получите директни отговори във вашия кандидатски профил (и имейл). 

За информация относно менютата, "Моят профил" и други свързани страници, моля, проверете раздела "Нашите услуги и функционалности".

ЗА ПОТРЕБИТЕЛИ :

След като регистрирате своя акаунт, можете да станете кандидат, като създадете своя CV профил (или като качите своето CV) и започнете да кандидатствате за работни оферти. Освен това, можете да изберете да бъдете намерени от бизнеси чрез нашата функция "активно търсене" (за повече информация, моля, вижте тук). 

Ако сте потребител с бизнес акаунт, моля, обърнете се към раздела "За бизнеса" за повече информация.

Създаване на профил за кандидат :

При създаването на профил за кандидат, ще бъдете помолени да предоставите информация за себе си на страницата за създаване на профил с CV. Имате две опции:

• Създайте CV директно в нашата платформа.

• Качете своето съществуващо CV (PDF или Word формат се препоръчва), посочете пълното си име и качете профилна снимка.

Преди да изпратите информацията си, можете да изберете да отметнете квадратчето за "активно търсене", ако желаете да бъдете намерени от бизнеси и да получавате редовни препоръки (За да научите повече за "активно търсене", моля, вижте тук). Отбележете, че само работодателите имат достъп до вашия профил с CV, ако отметнете квадратчето за "активно търсене". След като изпратите информацията си, ще получите "значка на кандидат" незабавно

Какво се случва след като станете кандидат :

След като получите значката на кандидат, можете да кандидатствате за обяви за работа в нашата платформа. Ако сте отбелязали и се съгласили с процеса на "активно търсене", бизнесите могат лесно да ви открият и да получават препоръки за вас като потенциален кандидат. Редовно ще получавате имейли и известия от работодателите с положителни или отрицателни отговори за вашите кандидатури за работа (или ръчен отговор написан от тях, например, ако поискат допълнителен документ).

Функционалности на кандидатите :

Освен основното меню "акаунт", ще имате и подменю на кандидата на всяка страница, за да управлявате своя CV профил, кандидатури, отговори, препоръки и други.​​​​

Профил

Вашият личен профил може да бъде настроен като частен или общодостъпен. Можете да изберете да участвате във форуми, да взаимодействате с други членове, кандидати и/или фирми чрез чат.

Подадени кандидатури

История на вашите кандидатури за работа.

Запазени обяви

Обяви за работни места, които сте запазили.

Моето CV (управление)

Управление на вашият CV профил: можете да го преглеждате, редактирате или изтривате.

Потребителски Акаунт

Управление на вашият общодостъпен (или частен) профил: обща информация за вас, като име, роля и други.

Получени отговори

Проверявайте редовно за положителни, отрицателни или ръчни отговори от работодатели относно вашите кандидатури. Ще получавате също така имейл известия.

Относно създаването и потвърждението на бизнес сметка :

 

След като попълните формата за създаване на бизнес профил, нашият екип ще провери автентичността на предоставената информация. Този процес обикновено отнема от 2 до 4 часа, след което ще получите известие по имейл и на уебсайта за статуса на вашата верификация. Освен това, ако сте отбелязали полето "да бъдете обаждани по телефона за процеса на верификация", ние можем да ви обадим за обновления. След като вашият бизнес профил е верифициран, ще получите значка 'бизнес' и можете да започнете да създавате бизнес профил и да публикувате обяви за работа.


Относно създаването на профил за бизнес :

Освен това, на вашия бизнес профил можете да добавите снимки, видеа и други медийни материали, за да представите културата, стойностите и работната среда във вашата компания. Можете също да добавите връзки към уебсайта и профилите си в социалните медии. След като създадете бизнес профил, можете веднага да започнете да публикувате обяви за работа. Нашата платформа ви позволява да създавате и управлявате обявите си лесно и ефективно, с възможности да посочвате изискванията, задълженията и квалификациите за работата. Като държател на бизнес профил, можете да се възползвате и от функцията ни за "активно търсене". При търсене на кандидати, нашата система автоматично ще предложи потенциални кандидати, които отговарят на изискванията на вашата обява за работа. Можете също така ръчно да търсите кандидати и да запазвате техните профили за бъдещи справки. Общо казано, BulNet предлага мощна и лесна за използване платформа за бизнеса, за да намерите и назначите най-добрите кандидати.

Какво става след като вашият бизнес профил бъде потвърден :

Когато вашият бизнес профил е напълно верифициран, активиран и публикуван, можете да започнете да използвате нашите услуги. Ето какво можете да направите:

• Публикувайте безброй обяви за работа: Има три вида обяви - Златна, Сребърна и Бронзова. Бронзовите обяви винаги са безплатни и се показват след Златните и Сребърните обяви. Златните обяви винаги са на върха, а Сребърните обяви - в средата. Можете да видите цените на Златните и Сребърните обяви и други услуги тук.

• Поддържайте вашите обяви за работа актуални: Можете редовно да актуализирате обявите за работа, за да ги поддържате на върха и да увеличите видимостта им.

• Нека участваме в рекрутирането: Можете да получите препоръки от нас и да установите директен контакт (ако приемете).

• Имайте напълно персонализирана обява: След като ни предоставите необходимата структура чрез снимки, документи или други средства, можем да създадем напълно персонализирана обява за вас.

• Управлявайте обявите си: Можете да управлявате обявите си и директно да приемате или отхвърляте кандидатски молби, или дори да напишете отговор ръчно.

• Искайте промени в обявите си: Можете да ни поискате да модифицираме нещо в обявите ви, а нашият екип ще се погрижи за това в рамките на 2 часа.

• Достъп до всички наши услуги: Проверете страницата "цени" или директно в нашия "магазин" за повече информация за нашите услуги.

 

Имайте достъп до подменюто на вашия бизнес: Бизнес подменюто ще бъде винаги до вас на всяка страница, което ще ви улесни да управлявате кандидатите, отговорите, препоръките и други. Създайте личния си профил: Можете да създадете личен профил като работодател или представител на организацията. Можете да решите дали да го направите личен или публичен, да участвате във форуми и да взаимодействате с други членове, кандидати и организации чрез чат.​

Профил

Вашият личен профил ви позволява да изберете между това да бъде частен или публичен, да участвате във форуми и да взаимодействате с други членове, кандидати и/или организации чрез чат.

Управление на обяви

Можете да управлявате обявите си за работа, като ги преглеждате, актуализирате, изтривате или поискате модификации в тях.

Управление на бизнес профил(и)

Управление на Вашия или вашите бизнес профил(и): можете да го преглеждате, редактирате или изтривате.

Моите абонаменти

Управление на месечните абонаменти ви.

Инвентар

Проверете своя инвентар: видите вашите в момента активирани услуги и информация.

Кандидати подали заявка

Управление на кандидатурите за работа: Можете да преглеждате кой е кандидатствал на вашите обяви за работа, да видите техните данни, да приемате или отхвърляте техните кандидатури и да извършвате други свързани действия.

Запазени кандидати

Кандидатите, които сте запазили.

Магазин

„Нашият магазин“ се отнася до секцията на уебсайта, където потребителите могат да закупят допълнителни услуги или функции. Това може да включва неща като поставяне на премиум обяви за работа, персонализирано помощ при набиране на персонал или достъп до по-голям брой от кандидати за работа.

Моята сметка

Можете да управлявате публичния (или личен) профил като представител на фирмата, включително обща информация като име и роля.

Предимствата за кандидатите :

 

• Няма платени услуги за кандидати.

• Създаването на профил на CV прави кандидатстването за работни оферти сигурно, бързо и лесно.

• Компаниите получават директни уведомления за кандидатурите ви след като кандидатствате.

• Ще получавате директни отговори от компаниите, които ще бъдат видими в секциите "да/не" на менюто. Отговорите могат да бъдат автоматизирани по имейл или ръчни, ако работодателят поиска допълнителна информация. Компаниите могат да се свържат с вас и по телефона.

• Създаването на профил на CV на нашата платформа гарантира, че няма да пропуснете никаква важна информация и увеличава шансовете ви да бъдете забелязани от компаниите.

• Подменюто за кандидати прави управлението на профила и кандидатурите много по-лесно.

• Нашата платформа е иновативна и интерактивна, предоставяйки мощен инструмент, който може да помогне за вашия кариерен растеж.

Предимства за бизнеси :

 

Получете потвърден бизнес акаунт в рамките на 2 до 4 часа и се насладете на следните предимства :

• Неограничен брой златни, сребърни и/или бронзови обяви за работа

• Редовни препоръки на потенциални кандидати от нашата база данни

• Интерактивен инструмент за кандидатстване за работа, който ви спестява време, като ви позволява да приемате или отхвърляте кандидатурите с едно натискане на бутон. Нашата система автоматично уведомява кандидата, а вие можете да напишете и персонализирано съобщение, ако е необходимо.

• Активно търсене: помагаме ви в процеса на набиране на персонал, като филтрираме нашата база данни с кандидати и ви изпращаме редовни препоръки и кандидатури (ако приемете)

• Нашата иновативна и интерактивна платформа не само ви помага да намерите служители, но също така служи като мощен маркетингов и рекламен инструмент за вашия бизнес.

• Персонализирани обяви за работа: можем да създадем напълно персонализирани обяви за работа за вашия бизнес, базирани на вашите специфични изисквания и нужди.

• Бързи модификации на обяви: ако имате нужда да промените нещо в вашите обяви за работа, нашият екип ще се грижи за това в рамките на 2 часа.

• Достъп до всичките ни услуги: можете да проверите страницата ни с цени или да посетите нашия магазин, за да достъпите всичките ни услуги.

• Бизнес подменю: след като създадете бизнес акаунт, ще имате достъп до бизнес подменю на всяка страница, което ви улеснява в управлението на кандидатите, отговорите, препоръките и други.

• Сигурна платформа: Нашата платформа е сигурна и вашите данни са защитени. Можете да бъдете спокойни, че информацията ви е в безопасни ръце.

• Активна общност: Нашата платформа има активна общност от работодатели, кандидати и други юридически лица, които взаимодействат помежду си чрез форуми и чат. Можете да участвате в тези дискусии и да се свързвате с други професионалисти.

• Надеждна поддръжка: Нашият екип за поддръжка е винаги на разположение, за да ви помогне с въпроси или проблеми, които може да имате.

Добре дошли в Bulnet.bg !

Стартиран през 2023 година, BulNet работи усилено, за да иновира мрежата за заетостни услуги на българския пазар. Нашата платформа е създадена, за да улесни комуникацията между компаниите, кандидатите и други заинтересовани страни, като прави процеса на набиране на персонал по-бърз и ефективен.

Създайте своя бизнес профил, бъдете верифицирани и започнете да публикувате обяви за работа в момента. Вградените ни функционалности ще ви помогнат да достигнете до потенциални кандидати лесно, а вие ще получите директни отговори във вашия бизнес профил и имейл.

За информация относно менютата, "Моят профил" и други свързани страници, моля обърнете се към раздела "Нашите услуги и функционалности

bottom of page