top of page

Платените услуги са достъпни само за фирми на BulNet.bg. Не се предлагат платени услуги за членове и кандидати. Веднъж активирана, фирмената сметка позволява незабавен достъп до всички услуги след закупуването им. В допълнение, няма ограничение за броя обяви за работа, които могат да бъдат публикувани.

Нашите цени и услуги :

Единични цени за обяви за работа :

Цените, посочени тук, са за единични обяви за работа:

За пакети от множество обяви за работа, моля, обърнете се към раздела "Пакети обяви за работа". За месечни абонаменти, моля, обърнете се към раздела "Месечни абонаменти". Ако имате нужда от актуализация или обновяване на обявите си за работа, моля, проверете раздела "Актуализации на обяви за работа".

Ще получите известие по имейл, ако обявата ви за работа скоро изтича и можете да продължите нейния период, както е необходимо.

* Всички цени са с включен ДДС

subs

Месечни абонаменти (цени и услуги) :

200 лв.
320 лв.
500 лв.
800 лв.

* Всички цени са с включен ДДС

Относно месечните абонаменти :

  • Минималният цикъл за месечните абонаменти е три месеца.

  • Можете да откажете абонамента си по всяко време след третия месец.

  • Можете да управлявате абонаментите си, като кликнете тук.

  • Всяка неизползвана обява за работа и актуализация ще изтече в края на месеца и ще бъде подновена, с изключение на последния месец от абонамента ви, когато тези услуги няма да изтичат и ще изтичат 6 месеца след края на абонамента ви.

  • Всяка неизползвана обява за работа и актуализация ще изтече 6 месеца след отказа на абонамента ви.

  • "Активно търсене" ви позволява да получавате редовни препоръки и кандидатури. Помагаме ви в процеса на набиране на персонал. За повече информация относно "активно търсене", моля кликнете тук.

Ако имате нужда да промените абонамента си, просто ни информирайте и ние ще го актуализираме според вашите желания.

job packs

Пакети от обяви за работа :

"Пакетите от обяви за работа" са комбинации, които ви позволяват да публикувате определен брой златни и сребърни обяви за работа.

300 лв.
625 лв.
2400 лв.
5000 лв.

* Всички цени са с включен ДДС

Относно пакетите от обяви за работа :

  • Може да бъдат закупени повече от един "Пакет от обяви за работа" наведнъж (могат да бъдат кумулирани).

  • След като закупите пакета, услугата ще бъде активирана веднага и ще изтече 12 месеца след закупуването за пакетите "Advanced" и "All-Pro" и 6 месеца след закупуването за пакетите "Starter" и "Intermediate".

Ще получите известие по имейл, ако обявата ви за работа скоро изтича и можете да продължите нейния период, както е необходимо.

acts

Актуализации на обяви за работа :

"Актуализации на обяви за работа", ви дават възможността да освежите обявата за работа и да я преместите отново най-отгоре в съответната категория (златна, сребърна или бронзова).

* Всички цени са с включен ДДС

* Всички цени са с включен ДДС

* Всички цени са с включен ДДС

Относно "Актуализации на обяви за работа" :

  • След като използвате актуализация, обявата за работа незабавно се освежава и се премества най-отгоре в съответната категория.

  • Актуализацията (или пакет от актуализации) ще изтече 6 месеца след покупката.

bottom of page